Soğuk Kış Günü Ekmeğini Çöpten Çıkaranlar

ANKARA (AA) – Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaşamlarını çöp toplayarak sağlayanlar, verdikleri hayat mücadelesi ile dikkati çekiyor.

ANKARA – Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaşamlarını çöp toplayarak sağlayanlar, verdikleri hayat mücadelesi ile dikkati çekiyor. Çubuk’ta bulunan şehir çöplüğünde atıkları ayıklayarak yaşamlarını sürdürme mücadelesi veren işçiler, soğuk kış günlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Çubuk çöplüğü kenarında kurdukları barakalarda yaşayan ve gün boyu çalışan işçiler, çöpten ayırdıkları atıkları sınıflandırarak önce büyük çuvallara koyuyorlar, daha sonrada kepçe yardımıyla kamyonlara yükleyerek geri dönüşüm tesislerine gönderiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: