Sogun'da Ramazan Eğlenceleri

YOZGAT (AA)  –  Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan eğlenceleri kapsamında gerçekleştirilen ilahi dinletisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YOZGAT – Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan eğlenceleri kapsamında gerçekleştirilen ilahi dinletisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Eski Belediye Meydanı’nda İlhan Çelikel İlahi Grubu tarafından sunulan ilahi dinletisine Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve davetliler katıldı. Etkinlik öncesi, caddede gezmeye çıkanlar ile ilahi dinlemeye gelen vatandaşlara, Sorgun Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanan helva ve ayran dağıtıldı. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yaptığı açıklamada “Bu kutsal ramazan ayında iftar sonrası vatandaşların hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Ramazan’ın ilk gününden itibaren Cumhuriyet Caddesi’ni trafiğe kapattık. Hemşehrilerimiz iftar sonrası buraya aileleri ile çıkıp gece yarısına kadar gezip, stres atıyorlar. Bizde Sorgun Belediyesi olarak bu geceleri renklendirmek adına bu ilahi dinletisini düzenledik. Ramazan boyunca da bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: