Söğüt'ten Kısa Kısa-"Gençlik Şöleni" Yapıldı

Söğüt'de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve ilçe belediyesi tarafından "Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Söğüt'de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve ilçe belediyesi tarafından "Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Belediye Ertuğrulgazi Obası Amfi Tiyatroda, Belediye Başkanı Osman Güneş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalik Bakır, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Suphi Saatçi, daire müdürleri ve üniversiteli gençler ile vatandaşların katıldığı etkinlikte, Türkmeneli müzik gurubu Kerkük türkülerini seslendirdi.

-CHP Söğüt ilçe teşkilatı etkinliği-

Reklam
Reklam

CHP Söğüt ilçe teşkilatı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle etkinlik düzenledi.

CHP Bilecik eski Milletvekili Yaşar Tüzün, Osmanlı Konağında, CHP İl Başkanı Ali Çağatay Karaahmet, ilçe başkanları ve il genel meclisi üyeleri ile partililerin katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın bağımsızlığın, özgürlüğün ve demokrasinin temellerinin atıldığı bir gün olduğunu söyledi.

Tüzün, önemli bir günde Anıtkabir'de CHP'nin ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, saygı duruşunda bulunmayan, İstiklal Marşı'nı söyletmeyen ve çelenk sunmaya müsaade etmeyen zihniyete verilebilecek cevabın birliktelik ve beraberliğin olduğunu savundu.

İlçe Başkanı Mehmet Yapraklı da çağdaş, demokratik ve laik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin gençlerin üstün gayretiyle güçlü bir ülke olarak sonsuza tek yaşayacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz