Şöhretler, GAP Arena'yı Işıklandıracak

ŞANLIURFA (A.A) - Türk Milli Takımı'nın eski futbolcuları, ışıklandırma çalışmaları tamamlanan Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda Şanlıurfaspor'un emektar futbolcularıyla özel maç

ŞANLIURFA (A.A) - Türk Milli Takımı'nın eski futbolcuları, ışıklandırma çalışmaları tamamlanan Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda Şanlıurfaspor'un emektar futbolcularıyla özel maç yapacak.

Türkiye'nin en büyük stadyumlarından biri olan ve PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) standartlarına uygun olarak yapılan çalışmayla ışıklandırıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, tamamlanan ışıklandırma çalışmaları dolayısıyla yarın saat 16.00'da söz konusu sahada özel bir maç organizasyonu gerçekleştirileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Aralarında yıllarca Türk Milli Takımı'nda forma giyen Okan Buruk, Hakan Ünsal, Tümer Metin ve Rüştü Reçber gibi futbolcuların da bulunduğu oyuncularla yıllarca Şanlıurfaspor'da forma giyen Recep Kutluay, Nedim Cavcı, Cemal Sabuncu ve Nihat Çakır gibi oyuncuların karşı karşıya geleceğini belirten Yıldız, ücretsiz izlenebilecek karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti.

Yıldız, organizasyon kapsamında ayrıca 57 amatör spor kulübüne de şöhretli futbolcular tarafından malzeme desteğinde bulunulacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: