Şok! Polat'a iki kurşun

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde şok gelişme. Polat ölecek mi?

Perşembe akşamı yaşanacaklar;

Polat Alemdar, Hizbullahçıların eline düşüyor ve domuz bağı yöntemiyle bağlanıyor. Hizbullah şefi, Ersoy Ulubey'i arayarak Polat'ın ellerinde olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Ulubey öldürülmesi yönünde talimat veriyor. Ardından iki adet silah sesi duyuluyor. Polat ölüyor mu? Adamları Polat'ı ne şekilde bulacak? Tüm bunlar yeni bölümde cevap buluyor.

Hizbullah şefi ile Polat Alemdar arasında geçen bir diyalog ise Vadi'de göze çarpan bir ayrıntı olarak öne çıkıyor."Allah'ın hükmüyle hareket etmeyenler kafirdir, bütün kafirler bizim düşmanımızdır" diyen Hizbullahçının sözüne Polat,
Mâide suresinin 44. ayetiyle cevap veriyor: "Allahın indirdiğiyle hükmetmeyenler, kafirlerin ta kendileridir" diye cevap veriyor.

[

KURTLAR VADİSİ PUSU (110. BÖLÜM FRAGMAN)](http://video.mynet.com/panafilm/Kurtlar-Vadisi-Pusu-5-Sezon-110-Bolum-1-Fragman/1094049)

********[**MAGAZİN 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN****](http://www.facebook.com/?ref=logo#%21/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)**********