Sokağa Bırakılan Yavru Köpeklere, Market Çalışanı Sahip Çıktı

Yüksekova'da sokağa karton kutu içerisinde bırakılan 4 köpek yavrusuna, market çalışanı sahip çıktı.

Yüksekova'da sokağa karton kutu içerisinde bırakılan 4 köpek yavrusuna, market çalışanı sahip çıktı.

Yüksekova'nın Kasaplar Sokağı'na kutu içinde bırakılan 4 köpek yavrusu, donmak üzereyken market çalışanı Fatma Dinler tarafından kurtarıldı.

Dinler, gazetecilere yaptığı açıklamada, kutuda yavru köpeklerin havladığını duyduğunu ve bunun üzerine köpekleri karton kutudan çıkararak sıcak bir yere götürdüğünü söyledi.

Yavru köpeklere süt verdiğini anlatan Dinler, "Dışarı çıktığımda seslerini duydum. Hava çok soğuk olduğu için minik köpekleri orada bırakmak istemedim. Marketin deposunda onlara bir yer ayarladım. Sonra da onları sütle beslemeye çalıştım. Soğuk nedeniyle titriyorlardı. Şimdi yerleri sıcak. Yetkililerin onlara sahip çıkmalarını istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sevimli minik köpekler, etraftaki vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Muhabir: Mesut Varol / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: