Sokak Basketbolu Turnuvası Başladı

Mardin Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Sokak Basketbolu Turnuvası başladı....

Mardin Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Sokak Basketbolu Turnuvası başladı.

Dört gün sürecek turnuvanın başlama atışını Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu yaptı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği turnuvaya toplam 25 takım başvuru yaptı. Turnuvaya katılan tüm takımlara belediye tarafından basketbol forma ve şortu dağıtıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, gençlere yapacakları halı sahanın müjdesini verdi. Ayanoğlu, "İtfaiye binamızın yanındaki alana siz sevgili gençlerimiz için halı saha kuruyoruz. Çok yakında hizmete girecek. Turnuvaya yüksek katılımın olması, yapılan işin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Aileler, gençler, çocuklar herkes burada; Mardin adına çok güzel bir manzara. Gençlerimize yönelik bu tip etkinliklerimiz devam edecektir. Amacımız spor yapmanın yanı sıra gençleri bir araya getirip kaynaştırıp birleştirmek, birlik ve beraberliği sağlamaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: