Sokak basketboluna Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu damga vurdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6’ncı Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen 4. Sokak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6’ncı Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen 4. Sokak Basketbolu Turnuvasında Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu bir birincilik, bir de ikincilik kupası aldı.
23-24-25 Eylül tarihleri arasında Hayri Tütüncüler Parkında gerçekleştirilen turnuvaya toplam 108 takım katıldı.
Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, küçük erkeklerde il birincisi olurken, yıldız erkeklerde ise il ikincisi oldu.
Turnuvada iyi mücadele ettiklerini belirten Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Kazıcı, “Sokak Basketbol Turnuvasına ilgi bir hayli büyüktü. Turnuvada toplam 108 takım mücadele etti ve turnuvada bir birincilik, bir de ikincilik elde ettik. Dereceye giren küçük ve yıldız erkekler basketbol takımımızı kutluyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz