Sokak Eylemlerinde Polise Taşlı Sopalı Mukavemete Gözaltı

Antalya'da, son dönemdeki sokak eylemlerine katıldıkları ve polise taşlı mukavemette bulundukları öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da, son dönemdeki sokak eylemlerine katıldıkları ve polise taşlı mukavemette bulundukları öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kentte son dönemde gerçekleştirilen sokak eylemlerinde çekilen kamera görüntülerini inceleyen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kamu ve özel kişilere ait mallara hasar veren, polise taş, sopa ve yanıcı madde ile mukavemet gösteren kişilere yönelik çalışma başlattı Bu kapsamda gözaltına alınan isimleri açıklanmayan 7 kişi, emniyete götürüldü. Bu kişilerin ev iş yerlerinde yapılan aramada bazı dokümanlara ve bilgisayarlara el konuldu, bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. Yasa dışı örgütlere üye oldukları iddia edilen zanlıların emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: