Sokak Hayvanları Sıcak Havalarda Unutulmadı

EDİRNE (AA) - Havsa Belediyesince, sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılayabilmeleri için ilçenin belirli noktalarına otomatik su kabı yerleştirildi.

EDİRNE - Havsa Belediyesince, sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılayabilmeleri için ilçenin belirli noktalarına otomatik su kabı yerleştirildi. Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılayabilmeleri için belirli bölgelere 10 su kabı yaptırdıklarını belirtti. Yaz aylarında hayvanların aşırı su ihtiyacı duyduğunu, su bulamayan hayvanların telef olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade eden Tekin, bayramdan sonra belirlenen bölgelere 30 su kabı daha yerleştireceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: