Sokak Hayvanları Unutulmadı

* Ataköy'deki çevre sakinleri kar yağışı ve soğuktan etkilenen sokak hayvanlarına yiyecek getirdi, evlerinden getirdikleri battaniyeleri ile köpeklerin üzerlerini örttü. Haber-Kamera:

* Ataköy'deki çevre sakinleri kar yağışı ve soğuktan etkilenen sokak hayvanlarına yiyecek getirdi, evlerinden getirdikleri battaniyeleri ile köpeklerin üzerlerini örttü. Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA Ataköy'deki bir alışveriş merkezinin önünde sokak hayvanları için çevre sakinleri evden yiyecek getirdi. Hayvanları besleyen mahalle sakinleri getirdikleri battaniyelerle köpeklerin üzerini örttü. Bazı vatandaşlar, bu duyarlığı her vatandaşın yapması gerektiğini belirterek, sokak hayvanlarına özellikle soğuk havalarda yardım edilmesini istedi. Üzerileri battaniye ile örtülen sokak hayvanları, getirilen yiyeceklerle karınlarını doyurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz