Sokak Hayvanlarına Yardım Gecesi Düzenlendi

Burdur Hayvan Dostları Derneği tarafından sokak hayvanları yararına yardım gecesi düzenlendi.Serenler Otel’de düzenlenen ve bilet,...

Burdur Hayvan Dostları Derneği tarafından sokak hayvanları yararına yardım gecesi düzenlendi.

Serenler Otel’de düzenlenen ve bilet, kupa, rozet satışı ile sokak hayvanlarına destek verildiği yardım gecesine Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Burdur Belediyesi Veterineri Mete Gümen, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğretim üyeleri, belediye meclis üyeleri, Özel Isparta Hastanesi personeli katıldı. Burdur Hayvan Dostları Derneği üyeleri, yemeğe katılan hayvanseverlere gül takdim etti.

Dernek Başkanı Aysel Turan, çalışmalarına 8 aydır aktif bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Bu gecenin amacı sokak hayvanlarının yaşamına yardımcı olmak, ihtiyaçlarını karşılamak. Sokak hayvanları için bu sıcak günlerde evlerin önüne, park ve bahçelerin müsait noktalarına birer kap su bırakalım” dedi.

Reklam
Reklam

Gecede bir konuşma yapan MAKÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Afşin Köker ise, sokak hayvanlarına her zaman gönüllü olarak destek vereceğini, yeni açılacak hayvan hastanesi ile Veteriner Fakültesi’nin bölgeye hizmet edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından Burdur Hayvan Dostları Derneği’ne katkı sağlayan hayırseverlere plaket takdim edilirken, geceye bilet alarak katılan katılımcıların Özel Isparta Hastanesi’nde ücretsiz check-up yaptırılabileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: