Sokak İftarlarına yoğun ilgi

Arnavutköy Belediyesi'nin geleneksel "Sokak İftarları"nda dün akşamki durak Hadimköy'deki TOKİ ve KİPTAŞ'tı.

Arnavutköy Belediyesi, bu ay Hadımköy’de 3.sü düzenlenen “Sokak İftarları” kapsamındaki organizasyonu muhteşem geçti Hadımköy KİPTAŞ Ömerli Mahallesi’nde ve TOKİ İstasyon Mahallesi’nde olmak üzere 2 grup şeklinde düzenlenen iftarlara ilgi yoğundu.

Hadımköy KİPTAŞ’taki İftara katılanlar arasında başta Ak Parti Edirne Mlletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Arnavütköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı olmak üzere basın mensupları ve mahalle sakinleri katıldı.

İftara dakikalar kala Hadımköy KİPTAŞ’taki iftarda Mehmet Müezzinoğlu ve Ahmet Haşim Baltacı tek tek masaları gezerek vatandaşlarla el sıkışarak selamlaştı.

Reklam
Reklam

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı konuşmasına protokolü ve mahalle sakinlerini en içten duygularıyla selamlayarak başladı: “Bu yıl Hadımköy’de 3.sünü düzenlediğimiz iftar programına hoşgeldiniz diyorum. Biz bu ‘Sokak İftarları’nda sadece yoksulu değil bütün vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Bu parolayla yola çıktık.” dedi ve sözü Mehmet Müezzinoğlu’na bıraktı.

Sözlerine belediye başkanını ve mahalle sakinlerini selamlayarak başlayan Mehmet Müezzinoğlu, “Geldiğim andan itibaren İstanbul Milletvekili olarak lanse edildim, ama bu dönem Edirne Milletvekiliyim. Bunu düzeltmiş olalım. Edirne’de de başlattık bu sokak iftarlarını. İnşallah oralarda da toplumu birbiriyle kaynaştırma, birleştirmeyi amaçlıyoruz. Umut ediyorum ki Arnavutköy halkı belediye başkanımızdan memnundurlar.” diye konuşarak sözü vatandaşlara bıraktı. Onlar ise alkışlarla başkandan memnun olduklarını gösterdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: