Sokak Kavgasında Biber Gazı

Zonguldak’ta meydana gelen sokak kavgasında taraflardan biri biber gazı kullandı. Biber gazı sıkan H.K, kavgayı...

Zonguldak’ta meydana gelen sokak kavgasında taraflardan biri biber gazı kullandı. Biber gazı sıkan H.K, kavgayı ayırmak için biber gazı kullandığını söyledi.

İddiaya göre, Zonguldak’ın Meşrutiyet Mahallesi, Gazi Paşa Caddesi üzerinde N.Ö ile H.K ve E. Ş arasında henüz bilinmeyen nedenden kavga çıktı. Kavga sonrası hayati tehlikesi bulunmadığı yönünde doktor raporu alınan şahıslar, polis tarafından gözaltına alındı. N.Ö, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları H.K’nın biber gazı sıktığını, E.Ş tarafından elle darp edildiğini ileri sürerken, H.K ise N.Ö ile E.Ş arasında kız meselesi nedeniyle kavga çıktığını, kendisinin ise şahısları ayırmak için araya girdiğini iddia etti.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: