Sokak kedisine işkence mi yapıldı

Antakya'da bir sokak kedisinin yüzüne yanıcı madde dökülerek yakıldığı iddia edildi.

Ulus alanında esnaflık yapan Murat Daşdemir, 8 yıldır baktığı ve ismini Maviş koyduğu sokak kedisinin yüzüne yanıcı bir madde dökülerek yakıldığını iddia etti.

Kediye bu işkenceyi yapanların insan olamayacağını ifade eden Daşdemir,'' 8 yıl önce çalıştığım yere yavruyken gelen sokak kedisine bakmaya başladım. Ona her zaman yemeğini ve suyunu verdim. İnsanlara çok alışkın bir kediydi. 2 gün önce sabah saatlerinde çalıştığım yere gelen kedinin sol taraftaki yüzünün yanmış olarak gördüm. Bir canlıya yapılan bu muameleyi asla kabul edemiyorum. Her canlının yaşama hakkı var. Kediye yapılan işkence insanlık dışıdır. Sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerekirken bu hayvanlara bu işkenceyi yapanları kınıyorum'' dedi.

Reklam
Reklam

Daşdemir, kedinin yarasının iyileşmesi için ilaç aldığını da kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz