Sokak Ortasında Hırsızlık Ve Darp Kamerada

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde parasını çaldıkları şahsı darp eden şahıslar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı....

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde parasını çaldıkları şahsı darp eden şahıslar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay esnasında kayıtta olan MOBESE kameralarının da yaşananları saniye saniye görüntülediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 18 Mayıs günü Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi'nde M.P. (41) isimli şahsın yanına gelen S.A. (17) ile R.Ö. (24) para istedi. M.P. şahıslara para vermek istemeyince tartışma çıktı. S.A. ile R.Ö., cebindeki 200 lirayla kolundaki altın künyeyi zorla aldıktan sonra M.P.'yi tekme tokat dövdü.

Reklam
Reklam

Bölgedeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olaydan sonra polis merkezine giden M.P., darp ve gasp edildiğini belirterek şahıslar hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine çalışma başlatan İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan S.A.’yı İzmit’te gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

R.Ö. ise Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Kartepe Rahmiye Mahallesi’ndeki bir atıl evde yakalanarak gözaltına alındı. Daha önce işlediği 5 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı ve kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis cezası olduğu öğrenilen R.Ö., işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: