Sokak ortasında infaz

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, alışveriş yaptıktan sonra otomobiline yönelen 42 yaşındaki Y.A, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uğradığı silahlı sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, dün 19.30 sıralarında, ilçeye bağlı Salıpazarı Mevkii'nde meydana geldi. İlçede öğrenci servisi taşımacılığı yapan, evli ve 2 çocuk babası Yurdan Aydın, yönetimindeki otomobil ile yol üzerindeki bir mandıradan alışveriş yaptı. İşyerinden çıkarak aracına yönelen A.,'ya, plakası belirsiz bir taksiden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. A.'nın kanlar içinde yere düşerken, saldırıda bulunan kişiler de içinde bulunduğu taksi ile olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekibi, başından vurulan A.'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirledi. Ölüm haberini alan A'nın yakınları, sinir krizi geçirdi. Polis olay yerinde incelemede bulundu, delil aradı. Yapılan çalışmada olay yerinde 5 boş kartuş bulundu. Olay yeri incelemesinin ardından Y.A'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kayıplara karışan kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenmesi, yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(DHA)
Anahtar Kelimeler: