Sokak Ortasında Pompalı Tüfek Dehşeti: 5 Yaralı

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'nde aralarında husumet bulunan şahsa pompalı tüfekle rastgele...

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'nde aralarında husumet bulunan şahsa pompalı tüfekle rastgele ateş açan zanlı, biri çocuk 5 kişiyi yaraladı.

Adapazarı’nın en işlek caddelerinden olan Çark Caddesi Lüleci Sokak’ta meydana gelen olayda, pompalı tüfekle kurşun yağdıran saldırgan 5 kişiyi yaraladı. Edinilen bilgiye göre, Dörtyol Sanayi Sitesi’nde esnaflık yaptığı belirtilen Basri O., daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Kadir K. ile buluşmak üzere şahsa ait iş yerine gitti. İddialara göre, iş yerinde başlayan tartışma kavgaya dönünce Basri O. arabasında bulunan pompalı tüfeği alarak rastgele ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği aralarında Kadir K.’nin de bulunduğu toplam 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Vatan Hastanesi ve Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların arasında bir tane de çocuk olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, saldırıyı yapan Basri O. yakalandı. Olayda kullandığı pompalı tüfeği sakladığı yeri polislere gösteren saldırgan gözaltına alındı.

Saldırıyı gerçekleştiren Basri O.’nun yaraladığı Kadir K. tarafından tehdit edildiği ve saldırganın olay anında sarhoş olduğu iddia edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: