'Sokakta oturma' kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te, akraba iki aile arasında 'sokakta oturma' tartışması nedeniyle çıkan kavgada 42 yaşındaki Ali Yıldız öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Ünaldı Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Yıldız akrabası olan komşusu Ali Yıldız'a gürültü yaptığını belirterek sokakta oturmaması söyleyince aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede iki ailenin fertleri ile yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışmada silahlı kavgaya dönüştü. Kim tarafından ateşlendiği henüz saptanamayan tabancadan çıkar kurşunlarla Ali Yıldız başından, kızı 20 yaşındakiSevcihan Yıldız bacağından, 32 yaşındaki Sedat Keklik de kolundan yaralandı.

Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine polis ekibi sevk edilirken, yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralılardan Ali Yıldız doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Hafif yaralı Sevcihan Yıldız ile Sedat Keklik ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Ölüm haberi üzerine Ali Yıldız'ın evine akın eden yakınları ise gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi.

Olayın ardından mahallede önlem alan polis, kavgaya karıştığı saptanan 2 kişiyi gözaltına alırken, tabancayı ateşlediği ileri sürülen bir şüphelinin ise yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)