Sokakta oynayan 2 yaşındaki Özge maganda kurşunuyla yaralandı

İzmir'in Konak ilçesinde, sokakta oynadığı sırada iki grup arasında çıkan silahlı kavgada seken kurşunlardan biri...

İzmir'in Konak ilçesinde, sokakta oynadığı sırada iki grup arasında çıkan silahlı kavgada seken kurşunlardan biri kalçasına isabet eden 2 yaşındaki Özge Öznur yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan minik Özge'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, geçen pazartesi günü Eşrefpaşa semtinde meydana geldi. Trafik yüzünden tartışan M.B. (20) ve C.D. (17) ile İ.Ç. (19) ve M.B. arasında kavga çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle ayrılan iki grup, aynı gün Kadifekale semtinde yeniden karşı karşıya geldi. Burada sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya, daha sonra da silahlı çatışmaya dönüştü. Seken kurşunlardan biri, o sırada evinin önünde bebeğiyle oynayan Özge'nin kalçasının sağından girip sol tarafından çıktı. Minik kız kanlar içinde kalırken ailesinin haber vermesiyle kısa sürede cankurtaran geldi. İlk müdahalesi orada yapılan Özge, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis, kavganın tarafları olan dört zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan M.B., C.D., İ.Ç. ve M.B.'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: