Sokakta Tartıştığı Karısına Dehşet Saçtı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde sokak ortasında tartışı eşini darp eden şahıs, karısını bıçakla boğaz ve göğsünden...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde sokak ortasında tartışı eşini darp eden şahıs, karısını bıçakla boğaz ve göğsünden yaraladı.

Olay, dün gece Ortaca merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan TARİŞ’in arka sokağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam birlikte misafirliğe giden Yasin T. (30) ve eşi Arife T. (27) eve dönerken yolda tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşini darp eden Yasi T., eline geçirdiği bıçak ile eşini boğazı, göğsü ve vücudunun çeşitli yerlerden yaraladı. Ağır yaralanan Arife T., ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi. Durumu ağır olan kadın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Eşini ağır yaralanan Yasin T., İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı. Olay ile soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: