Söke Belediyesi’nden Öğrencilere Bir Kültür Turu Daha

Geçtiğimiz yıllarda ilçenin eğitim kurumlarından öğrencileri İzmir Karşıyaka Bilim Müzesi ile tanıştıran Söke Belediyesi, şimdi...

Geçtiğimiz yıllarda ilçenin eğitim kurumlarından öğrencileri İzmir Karşıyaka Bilim Müzesi ile tanıştıran Söke Belediyesi, şimdi de öğrencileri Aydın Arkeoloji Müzesi ile tanıştırıyor.

Söke Belediyesi Kültür etkinlikleri çerçevesinde Sökeli öğrenciler, Aydın Arkeoloji Müzesi’ne taşınarak, tarihle buluşturulacak. Öğrencilere yönelik kültür turu Söke 100. Yıl Atatürk ilköğretim Okulu ile başlarken; ilçenin tüm ilköğretim okullarından okul yönetimin belirlediği öğrenciler Aydın Arkeoloji Müzesi’ne götürülecek.

Reklam
Reklam

Bilim Müzesi gezileri çok beğeni toplayan Söke Belediyesi’nin Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; “Bilimden, sanattan, kültürden uzak kalmayan bir toplum yaratmak, öğrencilerimizin teoride gördükleri bazı konuları canlı tanıklıkları için çevredeki müzelerden faydalanmayı düşündük. Görsel eğitimlerin öğrencilere büyük bir katkı olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda öğrencilerimizi bu yıl Aydın Arkeoloji Müzesi götürüyoruz” dedi.

Daha önce yapılan Bilim Müzesi gezisinde yaklaşık 500 öğrenci İzmir’e götürülmüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: