Söke Belediyespor Masa Tenisi Takımı Amasya'da Aydın'ı Temsil Edecek

Masa Tenisi Yerel Liglerinde Minikler, Gençler, Büyükler, Veteranlardan sonra Yıldızlar Liglerinde 2. Devre karşılaşmaları...

Masa Tenisi Yerel Liglerinde Minikler, Gençler, Büyükler, Veteranlardan sonra Yıldızlar Liglerinde 2. Devre karşılaşmaları Aydın Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Yıldız Bayanlar Ligini Osmanbükü Spor Kulübü ve Yıldız Erkekler Ligini Söke Belediye Spor Kulübü A Takımları müsabakaları şampiyon olarak tamamladı.

Birinci devre yarışmaları 11 Mart 2012 tarihinde yapılan Yıldız Bayanlar ve Yıldız Erkekler Liglerinin 2. Devre yarışmaları 13 Mayıs 2012 Pazar günü Aydın Merkez'de Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Yıldız Erkekler liginin 2. Devre yarışmalarında Antrenör Servet Aydın nezaretinde Söke Belediyespor sporcuları birinci devrede olduğu gibi ikinci devre yarışmalarının hepsini kazanarak namağlup olarak ligi şampiyon olarak bitirdiler. Yıldız Bayanlar liginde en büyük sürprizi Bozdoğan Belediye Spor Kulübünün takımı yaptı. Ligin favorisi olarak görülen Bozdoğan Belediye Spor takımı birinci devreyi sürpriz bir şekilde beşinci bitirmişti. İkinci devre yarışmalarında oynadığı tüm maçları kazanarak ligi ikinci olarak bitirmeyi başardı. Birinci devreyi lider bitiren Osmanbükü Spor Kulübü takımı ikinci devrede Bozdoğan Belediye Spor takımına yenilmesine rağmen ligi Şampiyon olarak bitirdi.

Reklam
Reklam

Erkekler kategorisinde 11 kulübün 17 takımının, Bayanlar kategorisinde 8 kulübün 13 takımının yarıştığı yarışmalar sonucunda ilk üç dereceye giren kulüplerin takımlarına kupa ve sporcularına da madalya verildi. Yıldız Bayanlarda dereceye girenlerin madalyalarını ve kupalarını sporcu velisi Necla Kalfa, Yıldız Erkeklerde dereceye girenlerin madalyalarını ve kupalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe verdi.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe, Söke Belediyespor Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımının bu sezon elde ettiği başarıların karşılığı olarak 24-26 Mayıs 2012 tarihleri arasında Amasya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Aydın'ı temsil edeceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: