Söke Chp’den Etkinlikler Dizisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı panel, konferans ve söyleşi etkinlikleri düzenleyecek.Gerçekleşecek olan eğitim...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı panel, konferans ve söyleşi etkinlikleri düzenleyecek.

Gerçekleşecek olan eğitim ve bilgilendirme etkinliklerinin ilki 7 Kasım Çarşamba günü yapılacak. Söke Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Söke Kent Konseyi Başkanı olan Levent Tuna’nın konuşmacı olarak yer alacağı panel Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda saat 15.00’de başlayacak. Panelin konusu “Demokratik Katılım, Demokratik Denetim ve Kent Konseyleri” olacak.

Gerçekleşecek bir başka etkinlikte 17 Kasım 2012 Cumartesi günü yapılacak. CHP aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’ın konuşmacı olarak yer alacağı söyleşinin konusu “4+4+4 Eğitim Sistemi” olacak. Söke CHP tarafından 27 Kasım’da da bir konferans gerçekleştirilecek. Konusunun “Siyasal Sistemler ve CHP Tüzüğü” olarak belirlenen konferansta parti üyelerinden emekli eğitimci Ahmet Ormancı konuşmacı olarak yer alacak. Bu etkinliklerde Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yine saat 15.00’de başlayacak.

Reklam
Reklam

Söke CHP’den yapılan açıklamada gerçekleşecek panel, söyleşi ve konferanslarının devam ettirilmesinin hedeflendiği belirtirken; tüm Söke halkı davet edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: