Söke Chp’den Tutuklu Vekiller İçin İmza Kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, tutuklu CHP milletvekilleri Balbay ve Haberal’a özgürlük için...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, tutuklu CHP milletvekilleri Balbay ve Haberal’a özgürlük için imza kampanyası başlattı.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’a destek amacıyla Söke Belediye Meydanı’nda “Balbay ve Haberal’a Özgürlük” adı altında imza kampanyası başlatıldı. İmza kampanyasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken; Söke CHP İlçe Örgütü “Haberal ve Balbay’ı vekil seçtik, biz onları mecliste istiyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

İmza kampanyası standında üzerinde tutuklu CHP Milletvekilleri Balbay ve Haberal’ın fotoğraflarının bulunduğu zincir ile kilitlenmiş seçim sandığı dikkat çekti. Sabah saat 10.00 itibariyle başlayan “Balbay ve Haberal’a Özgürlük” adlı imza kampanyasının akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz