Söke Demirciler Odası Geleneksel Aşurede 16.yıl

Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası'nın 1996 yılından bu yana aşure ve tavuklu pilav...

Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası'nın 1996 yılından bu yana aşure ve tavuklu pilav geleneği 16 yıldır bozulmadı. Bu yıl da 2 Bin 500 kişiye aşure ve tavuklu pilav ikram edildi.

Söke Sanayi Sitesinde gerçekleştirilen aşure etkinliğine Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, Söke İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi’nin yanı sıra sanayi sitesi esnafları ve meslek odası yöneticileri katıldı.

Kendilerinden önceki yönetimlerin başlattığı geleneği yaşatmak arzusunda olduklarını söyleyen Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu; “Aşure günü nedeniyle sanayi esnafımız ustası ile çırağı ile bir araya gelmekten mutluyuz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: