Söke Kadın Meclisinden Şampiyon Güreşçiye Onur Plaketi

Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler çalışma grubu, Söke’nin şampiyon güreşçisini unutmadı.Söke...

Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler çalışma grubu, Söke’nin şampiyon güreşçisini unutmadı.

Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç ve Engelliler Çalışma Grubu Başkanı Sevinç Barlas ile Kadın Meclisi üyeleri şampiyon güreşçiyi evinde ziyaret etti. Talayhan Ailesi ile sohbet eden Söke Kadın Meclisi üyeleri, şampiyon güreşçiye yaşattığı mutluluk nedeniyle birde onur plaketi verdi. Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç ve Engelliler Çalışma Grubu Başkanı Sevinç Barlas; Söke’ye her anlamda başarı kazandıran tüm vatandaşlarımızın yanındayız mesajı verdiler.

Reklam
Reklam

Önder Talayhan bir süre önce Bulgaristan’ın Sofia Kentinde yapılan Engelliler Dünya Şampiyonasında dünya üçüncüsü olmuş ve bronz madalya almıştı. Bu güne kadar çok sayıda Türkiye ve Dünya dereceleri olan işitme engelli güreşçi Önder Talayhan son dönemde ilk olarak Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi ardından Söke Kadın Meclisi’nin kendisini unutmamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: