Söke Mhp’den Yeni Hastane Yönetimine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı yöneticileri Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde Başhekimi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı yöneticileri Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde Başhekimi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Selma Özcan, Hastane Müdürü Erol Dinçer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda Tanrı Över’i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer’in de katıldıkları ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başhekim Selma Özcan, yeniden yapılanan Kamu Kurum Hastaneleri Projesi kapsamında Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesince devam etmekte olan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinin konumu itibari ile bir bölge kamu hastanesi olduğunu dikkat çeken Başhekim Özcan; “Hastanemizde şu anda bir göz doktorumuz görev yapmakta. İkinci göz doktoruna ihtiyacımız var. Bunun dışında şu anda hekim açığımız yok” dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer, Söke ve çevresinde birçok ailenin çocuklarının olduğu gibi kendi çocuklarını da yıllarca doktorluğunu yapan Baş Hekim Selma Özcan’ı Söke de başhekim olarak görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz