Söke Ticaret Borsası Seçimleri Yapıldı

Söke Ticaret Borsası meclis üyeliği seçimi yapıldı. Üç liste halinde gidilen seçimde, mevcut yönetimin de desteğini alan beyaz liste seçimleri

Söke Ticaret Borsası meclis üyeliği seçimi yapıldı. Üç liste halinde gidilen seçimde, mevcut yönetimin de desteğini alan beyaz liste seçimleri kazandı.

Toplam 75 üyesi bulunan Söke Ticaret Borsasında yapılan seçimlere 72 üye katılırken, beyaz liste 38 oy alarak seçimi kazandı. Sarı liste 27 oy, yeşil liste ise 7 oy aldı.

Kazanan beyaz listede yer alan Salih Deniz Günal, iyi bir seçim geçirdiklerini belirterek, "Söke'nin sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceğiz. Üretici zor durumda. Pamuğu, zeytini ayırmadan üretimin artması için çalışacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: