Söke Ticaret Borsası Ziyaretlerinisürdürüyor

Söke Ticaret Borsası yakın zamanda gerçekleştirdiği genel kurul sonrasında bir yandan kendilerine yapılan ziyaretleri kabul...

Söke Ticaret Borsası yakın zamanda gerçekleştirdiği genel kurul sonrasında bir yandan kendilerine yapılan ziyaretleri kabul ederken; bir yandan da nezaket turuna başladı.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Meclis Başkanı Nejat Sağel beraberinde meclis üyeleri ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Söke Ticaret Borsası Söke Ziraat Odası ve Söke Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Söke Ticaret Borsası olarak rutin görevlerinin dışında Söke ile ilgili faydalı olabilecek her konuda sivil toplum kuruluşları ile elele çalışacaklarını belirten Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal; Söke Ziraat Odası ve Söke Ticaret Odası’na teşekkür etti. Her iki ziyarette de gerek Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı kemal Kocabaş, gerekse Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran Borsanın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz