Söke Ticaretborsasının Yeni Yönetimi, Atb’yi Ziyaret Etti

Söke Ticaret Borsası yönetimi Aydın Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aydın Ticaret Borsası...

Söke Ticaret Borsası yönetimi Aydın Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı birlik çağrısı yaparak birlikte daha güçlü olacaklarını vurguladı.

Mayıs ayında gerçekleşen Söke Ticaret Borsası seçimleri sonrasında Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal, Yönetim Kurulu Üyelerinden Merve Saplı ve Fahri Semerci Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Söke Ticaret Borsası heyetini Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen karşıladı.

Reklam
Reklam

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Aydın’daki oda ve borsalarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğinde daha güçlü bir yapıya sahip olacaklarını dikkat çekerek, ortak projelerde yer alınması gerektiğini belirtti. Ortak projelerle Aydın ve tarım ürünlerinin hak ettiği noktaya ulaşması için çalışılması gerektiğini vurgulayan Bosnalı, Söke Ticaret Borsası Yeni Yönetimine başarılar diledi.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ise Aydın Ticaret Borsası ile her zaman ilişkilerinin güçlü olduğunu vurgulayarak Aydın Ticaret Borsası Meclisine yeni katılan üyelere ve tüm meclise başarılarının devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: