Söke’de 400 Öğrenci Ünlü Çizgi Karakter ‘cedric’ İle Buluştu

Söke Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede yaklaşık 400 öğrenci...

Söke Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede yaklaşık 400 öğrenci ünlü çizgi karakter ‘Cedric ve Ailesi’ ile buluştu. İzmir Sanat kulesi oyuncularının sahneye koyduğu tiyatro oyunu çocukların büyük beğenisini kazandı.

Çizgi Film karakterlerinin birebir kostümleri ve üst seslendirme ile çizgi filmi gerçek ortamda izleme heyecanı veren gösteri Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşti. 11.30 ve 14.00 saatlerinde iki seans olarak sahneye konulan oyunu ilçenin ilköğretim okulları yönetimlerinin belirlediği öğrenci grupları izledi. Söke Belediyesi tarafından öğrencilere ücretsiz olarak sunulan oyunu toplamda yaklaşık 400 öğrenci izledi. “Cedric-Doğum Günü Partisi” isimli gösteride çocuklara eğitici bilgilerin yer alması dikkat çekerken; tiyatro gösterisini öğrenciler büyük bir keyif ile izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: