Söke'de Ak Partili Gençler Kitap Okuma Etkinliği Düzenledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, okuma etkinliği düzenleyerek kitap...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, okuma etkinliği düzenleyerek kitap okumanın önemine dikkat çektiler. Etkinliğine, AK Partili Kadınlar ile Söke Şair ve Yazarlar Derneği de destek verdi.

Kitap Okuma etkinliğinde açıklama yapan Söke AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ersoy, yakın zamanda kitap ile ilgili etkinliklerini Söke’ye bağlı köy ve beldelerde de gerçekleştireceklerini söyledi.

Hakan Ersoy açıklamasında okumanın faydalarının saymakla bitmeyeceğini, kitap okumanın insanı çok geliştirdiğini ifade etti. Hakan Ersoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından bir örnek vererek, Gazi'nin kitap okumasıyla ilgili Hasan Granada’nın yaptığı küçük bir eleştiri üzerine; “Ben fakir bir çocuktum. 2 kuruş harçlığımın 1 kuruşunu kitaba verirdim. Okuduğum o kitaplar olmazsa ne Samsun’a çıkabilir, nede bunca başarı elde edebilirdim” sözlerini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: