Söke’de Çocuklar Karnaval Ve Uçurtma Şenliği İle Eğlendi

Söke’de çocuklar 23 Nisan coşkusunu Harikalar Dünyası Parkı’nda Çocuk Karnavalı ve Uçurtma Şenliği ile yaşadılar....

Söke’de çocuklar 23 Nisan coşkusunu Harikalar Dünyası Parkı’nda Çocuk Karnavalı ve Uçurtma Şenliği ile yaşadılar. Söke Belediyesi’nin çocukları hediyesi olan iki etkinlik ile Söke adeta çocuk oyun alanına döndü.

Söke Belediyesi tarafından Harikalar Dünyası Parkı’na kurulan interaktif oyun üniteleri, yüz boyama stantları ve çizgi karakterlerin maskotlarının yer aldığı Çocuk Karnaval alanı doldu taştı. Masal kahramanlarının figürleri ve çocuk oyun alanları ile çocukların ilgi odağı olan Harikalar Dünyası Parkı sadece çocuklarla değil, güzel havanın tadını piknik ile çıkarmak isteyen velileri ile de doldu. Çocuklar gönüllerince oyun oynayıp 23 Nisan coşkusunu yaşarlarken; velileri de güzel bir günün keyfini çıkardı.

Reklam
Reklam

8. KEZ GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Uçurtma Şenliği’nin bu yıl 8.’si gerçekleştirildi. Yenikent Mahallesi Cem Evi yanında gerçekleşen Uçurtma Şenliği, Sökeli çocuklar ve çocukları ile keyifli bir gün geçirmek isteyen büyükler tarafından yine yoğun ilgi gördü. Söke Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ücretsiz uçurtma dağıtıldı. Dağıtımı yapılan yaklaşık bin adet uçurtmalar ile Söke semaları rengarenk oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz