Söke'de Demokrasi Tablosu

Söke’de biri CHP diğeri ise AK Parti’de il yöneticiliği yapan enişte-kayınbirader siyasetçilerin sergilediği demokrasi ortamı...

Söke’de biri CHP diğeri ise AK Parti’de il yöneticiliği yapan enişte-kayınbirader siyasetçilerin sergilediği demokrasi ortamı Söke’de takdirle karşılanıyor.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Turhan ve CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Akkentli Söke siyasetinin sevilen simaları arasında yer alıyor. Hizmet ettikleri partilerin parlayan yıldızları olan Hasan Turhan ve Fatih Akkentli’nin enişte-kayınbirader olarak aynı aileden olma özellikleri ‘İşte Demokrasi Budur’ dedirtirken; siyasi arenada da gülümsemeye neden oluyor.

Reklam
Reklam

AK Parti’de Aydın İl Başkanı tarafından il yöneticiliğine getirilen ve Sadık Atay güven duyulan isimler arasında yer alan Hasan Turhan, bir ara mevcut İlçe Başkanı Namık Yıldırım’ın rahatsızlığında tereddütsüz olarak İlçe Başkan Vekili olarak getirilen isim olmuştu. Babası Rıza Turhan’ın siyasetçi olma özelliğini taşıyan Hasan Turhan’ın Söke Ak Parti içinde yıldızı giderek parlayan siyasetçilerden. Bugün Ak Parti İl Yöneticisi olan Hasan Turhan, CHP Aydın İl Yönetici Fatih Akkentli’nin de eniştesi.

Diğer tarafta Söke CHP’de gençlik kolları başkanlığı sonrasında aldığı tüm görevleri başarı ile yürüten ilçe yönetim kurulu üyeliği sonrasında son olarak Aydın CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Fatih Akkentli, siyasetteki başarısını sürdürüyor. CHP Aydın İl Yönetici Fatih Akkentli’de Ak Parti İl Yöneticisi olan Hasan Turhan’ın kayınbiraderi.

Bir aileden iki farklı görüş olması demokrasi adına siyasi arenada yüzleri gülümsetirken; Bir aileden iki ismin, farklı partilerden il yöneticiliği yapması işte demokrasi budur dedirtiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: