Söke’de Yurttaş Girişimi Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı

Geçtiğimiz yıl panel, belgesel gösterimleri ver sergi etkinlikleri ile dikkat çeken Söke Yurttaş Girişimi, yeni...

Geçtiğimiz yıl panel, belgesel gösterimleri ver sergi etkinlikleri ile dikkat çeken Söke Yurttaş Girişimi, yeni sezon çalışmalarına başladı.

İlk toplantısını yapan Söke Yurttaş Girişimi; Söke’de yaşanan sıkıntı ve sorunlara çözüm getirilmesi için çözüm önerileri sunacaklarını belirtti. Yeni dönemin ilk etkinlik kararını da alan Söke Yurttaş Girişimi, Aralık ayı içinde Herbalist (bitkibilimci) Yaşar Savaşçı'nın konuşmacı olacağı bir konferans düzenlenecek. Söke Yurttaş Girişimi’nin ikinci toplantısını 29 Kasım tarihinde yapacağı belirtilirken; yapılan açıklamada, çalışmalara katılmak isteyen ve bu sivil oluşum içinde yer almak isteyen herkesin beklendiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz