Söke'de Zeytinlik Yollar Açılıyor

Söke'de zeytinlik yollarının açılması için Aydın İl Özel İdaresi'nden yeni ödenek çıktığı bildirildi.

Söke'de zeytinlik yollarının açılması için Aydın İl Özel İdaresi'nden yeni ödenek çıktığı bildirildi.

Aydın İl Genel Meclisi Daimi Encümen üyesi Mehmet Ali Oklay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte örnek proje olarak gösterilen zeytinlik yolu açılması çalışmaları kapsamında Serçin ve Karacahayıt köylerinde çalışmaların devam etmesi için yeni ödenek çıkarıldığını söyledi.

Vali Kerem Al ve Kaymakam Mehmet Demirezer'in destekleriyle Kaygılı, Güneyyaka ve Kisir köylerinde zeytinlik yollarının tamamlandığını kaydeden Oklay, ancak Serçin ve Karacahayıt köylerine çıkarılan ödeneğin yetmediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Oklay, bu iki köydeki çalışmaları tamamlanması için 5'er bin liralık mazot desteği yapılmasına karar verdiklerini belirterek, "Önümüzdeki günlerde bu iki köydeki zeytinlik yolu açma projesi tekrar başlayacak. Zeytinlik yolları sayesinde hem verim hem de kalite artarken işçilikte oldukça kolaylaşacak. Projenin Söke'nin diğer köylerinde de devam etmesi gerekli. Bu konuda köylerin de istekte bulunması şart" dedi.

Oklay, bunun dışında Demirçay Köy Konağı inşaatı ihalesinin ve Ağaçlı Köyü kavşağı sinyalizasyon çalışmalarının da tamamlandığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: