Sökeli Liseliler Topladıkları Atık Pilleri Söke Belediyesi’ne Teslim Etti

Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri topladıkları atık pilleri Söke Belediyesine teslim etti....

Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri topladıkları atık pilleri Söke Belediyesine teslim etti. Okul öğrencileri düzenledikleri kampanya çerçevesinde 111 Kg civarında atık pil topladı.

Hilmi Fırat Anadolu Lisesi çevre kulübü tarafından organize edilen etkinlikte toplanan atık piller düzenlenen mini bir tören ile Söke Belediyesi’ne teslim edildi. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yunus Özyol, Çevre Mühendisi Lütfiye Öner ve Kimyager Şefika Katipoğlu’nun katıldığı törende katılımcı 9. Sınıflara belgeleri verildi. Törende Okul Müdürü İsmail Gün ve Okul Çevre Kulübü Öğretmeni Selda Acar ile okul öğretmen ve öğrencileri de bulundu. Okul içerisindeki atık pil toplama yarışmasında 9-E sınıfı topladığı 44,12 kilogram atık pil ile birinci, 9-B sınıfı 36,25 kilogram ile ikinci, 9-F sınıfı 19,15 kilogram ile üçüncü, 9-A sınıfı ise 11,24 kilogram ile dördüncü oldu.

Reklam
Reklam

Etkinlikte atık piller ile ilgili sunun yapılırken; öğrencilere atık pil toplamanın önemi anlatıldı. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine çevreye karşı olan duyarlılıklarından ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz