Sökeli Memur Ve Teknik Elemanlar Denizli Fuarına Katıldı

Söke Memurlar Ve Teknik Elemanlar Derneği (SÖMEDER) Heyeti, Denizli'de gerçekleşen 9. Ege Tarım, Sera ve...

Söke Memurlar Ve Teknik Elemanlar Derneği (SÖMEDER) Heyeti, Denizli'de gerçekleşen 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarını gezdi.

SÖMEDER Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Mühendisi Seyit Yıldız, bölgedeki önemli fuarlardan olan Denizli fuarını ziyaret etmekten mutlu olduklarını söyledi. Fuarda tarımdaki yeni gelişmeleri, son teknolojileri görme fırsatı bulduklarını belirten Seyit Yıldız; ulaşımda katkılarından dolayı Söke Ziraat Odası’na teşekkür etti. SÖMEDER Genel Sekreteri Ergün Soydaş ise; “Fuar, ticareti geliştirmek amacıyla belli bir süre için kurulan pazar. Alıcı ve satıcıların bir araya gelerek iş anlaşmaları yaptıkları bu pazarlar genellikle aynı yerlerde ve düzenli aralıklarla, her yıl aynı tarihte birkaç haftalığına kurulurlar. Bu sergiler tek bir iş koluna ya da belirli bir iş kolunun tek bir dalını konu alabileceği gibi her tür ürünü ve hizmeti de kapsayabilen etkinliklerdir. Türkiye ve Türk tarımı fuarların önemini yeni keşfediyor. Katıldığımız bu Fuarlarda özelikle Söke Tarımında faydalı olan kurumlara ait stantları ziyaret ederek ikili görüşmeler yaptık, firmaları Söke’ye davet ettik. Özellikle yeni geliştirilmiş üstün özellikli tohum firmaları ve Yenilenebilir enerji firmaları, hayvancılıkta son teknoloji sağım makinalarını üreten firmalarla görüşmeler gerçekleştik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz