Söke'nin yeni yüzü Novada Outlet Söke açıldı

Ege Bölgesi’ndeki yatırımlarına bir yenisini ekleyen Turkmall’un bölgeye kazandırdığı alışveriş merkezi, Türkiye’nin çeşitli illerinde açılacak olan Novada markasının da ilki olarak hizmete girdi.

Ege Bölgesi’ndeki yatırımlarına bir yenisini ekleyen Turkmall’un bölgeye kazandırdığı alışveriş merkezi, Türkiye’nin çeşitli illerinde açılacak olan Novada markasının da ilki olarak hizmete girdi. Söke’de 100 milyonTL’lik yatırımla oluşturulan Novada Outlet törenle hizmete açıldı. Güvercinalan Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış törenine katılan Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediyesi Başkan Yardımcıları Levent Tuna ve Enver Helvacı ilçeye önemli bir yatırımı gerçekleştiren Turkmall CEO’su Levent Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusundaki lider firmalarından Turkmall, Ege Bölgesi’nde geliştirdiği projelerine bir yenisini ekledi. Açılışı yapılan ve birbirinden seçkin 63 markayı tüketici ile buluşturacak olan Novada Outlet Söke, ziyaretçilerine özel fırsatlar sunacak. Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta yer alan Novada Outlet Söke, bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası olmayı hedefliyor. Söke’nin de hareketlenmesine ve ticari potansiyelinin gelişmesini amaçladıklarını belirten Turkmall CEO’su Eyüboğlu “Firma olarak açıldığımız bölgelerde ciddi bir olumlu değişimin yaşanmasına sağlıyoruz. Bu projemizle de Söke ticaretini artıracağız. Bu yatırım Söke ticaretine çok şeyler katacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: