Sökespor Tarihinin İlk Yüzücüleri Aydın'ı Temsil Edecek

Sökespor tarihinin ilk Biatlhon yüzücüleri, Söke’yi ve Aydın ilini Kocaeli’de yapılacak Türkiye Biatlhon Şampiyonasında temsil...

Sökespor tarihinin ilk Biatlhon yüzücüleri, Söke’yi ve Aydın ilini Kocaeli’de yapılacak Türkiye Biatlhon Şampiyonasında temsil edecek. Şampiyona 7 Nisan Pazar Günü İzmit’te yapılacak, şampiyonada temsilcilerimiz Minik Yüzücüler Efe Enver Deviren ve Savtekin Baran Üyükuş mücadele edecek.

Kocagözoğlu İlkokulu 5.nci sınıf öğrencisi Efe Enver Deviren şampiyonada Yıldız E kategorisinde, Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Savtekin Baran Üyükuş ise Yıldız D mücadele edecek. Sporcularımız 50 metre havuzda yapacakları mücadelenin ardından İzmit İsmetpaşa Stadında Bir Kilometrede koşacaklar.

Reklam
Reklam

Antrenör Devrim Devrim Deviren ilk kez Söke’nin yüzmede Türkiye genelinde bir mücadele vereceğini söyleyerek; “Sporcularımızın dereceye girmesinden çok tecrübe kazanmalarının önemli olduğunu düşünüyorum. İyi bir derece ile döneceğimize de inanıyorum”dedi. Antrenör Devrim Deviren ayrıca kendilerine destek veren Sökespor Kulüp Başkanı Hüsmen Toptay başta olmak üzere yöneticilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: