Sökespor Zıpkınla Balık Avlama Takımı Mersin'e Uğurlandı

Sökespor zıpkınla balık avlama takımı Mersin'e yola çıktı. Milli sporcular Recep Arslan ve Hasan Salbaş'ın...

Sökespor zıpkınla balık avlama takımı Mersin'e yola çıktı. Milli sporcular Recep Arslan ve Hasan Salbaş'ın da yer aldığı kafile Söke'den Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı ve Sökespor'lu yöneticiler tarafından Mersin'e uğurlandı.

Türkiye Su altı Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, bu yıl Mersin Kız Kalesinde yapılacak olan Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu yarışmalarına katılacak olan Sökespor Zıpkınla Balık Avlama takımı Söke'den uğurlandı. Söke Belediyesi önünde su altı sporcularına uğurlayan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı; genç sporculardan bir kez daha derece beklediklerini söyleyerek, başarı diledi.

Reklam
Reklam

Federasyon il temsilcisi ve Sökespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Cumhur Sakız, Kafile Başkanı Mustafa Arabacı, sporcular Al Rıza Çirmene, Hasan Salbaş, Recep Arslan'dan oluşan ekip 21 Nisan 2012 Cumartesi günü yapılacak olan şampiyona için Mersin'e hareket etti.

Söke'nin su altı sporlarında önemli başarıları görmeye alışık olduğunu söyleyen Su Altı Sporları Federasyon temsilcisi ve Sökespor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cumhur Sakız, bu yılki Türkiye Şampiyonası'ndan da iyi bir derece beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: