Sol Şeritte Tuvalet Molası Faciaya Neden Oldu: 10 Yaralı

İzmir’de çocukların tuvalet ihtiyacı sebebiyle sol şeritte park nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 10 kişi...

İzmir’de çocukların tuvalet ihtiyacı sebebiyle sol şeritte park nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı 05.00 sıralarında, çocuklarının tuvalet ihtiyacı için Zafer Payzın Caddesi Karşıyaka- Bornova yol ayrımının bulunduğu köprünün altında sol şeride park etmek isteyen Hacı Karakuş yönetimindeki 40 KK 390 plakalı araca, aynı aileden Bayram Karakuş yönetimindeki 40 KU 773 plakalı araç çarptı. Arkadan gelen bir ticari taksi ise çarpışan iki araca arkadan çaptı. Kaza sebebiyle 10 kişi yaralanırken, olay yerine 110 AKS ve sağlık ekipleri sevkedildi. Yaralılardan Ufuk Zeytun(26), Sinan Ceymez (18) ve Hakan Kuru (29) Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, Elbeyu Karakuş(57), Bayram Karakuş (26), Nari Karakuş(53), Fatma Karakuş (22), ElaKarakuş(1), Zeynel Abidin Barut (29) ve Büşra Bozkurt (19) Tepecik Araştırma ve Eğitim Hastanesi’de tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: