Solhan Kaymakamı’ndan Varto Kaymakamı’na Ziyaret

Bingöl’ün Solhan İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Ahmet Günaydın’ı ziyaret etti.Varto Milli...

Bingöl’ün Solhan İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Ahmet Günaydın’ı ziyaret etti.

Varto Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş’ın Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından ilçeler arası iade-i ziyaretler başladı. Daha önce Solhan’dan Varto’ya atanan Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı’nın gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugün de Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, kurum amirleriyle birlikte Varto Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam Şeref Aydın ve kurum amirlerini makamında kabul eden Varto Kaymakam Ahmet Günaydın, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Solhan Kaymakamı Şeref Aydın ise, milli eğitim müdürlerinin talebi üzerine ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. İlk olarak Basri Avcı’nın kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatan Şeref Aydın; “Biz de Milli Eğitim Müdürümüzün talebi üzerine Varto’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretler sürekli hale gelecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: