Soma Add’den El Sanatları Sergisi Ve Kermesi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Soma Şubesi, dernek yararına kermes düzenledi. ADD üyesi kadınların yaptığı el...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Soma Şubesi, dernek yararına kermes düzenledi. ADD üyesi kadınların yaptığı el emeği, göz nuru eserler görücüye çıktı.

Hürriyet Bulvarı’nda açılışı yapılan kermese, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgiütü temsilcileri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. Pazar günü de dahil olmak üzere açık kalacak kermeste görücüye çıkartılan ürünler, Soma halkının beğenisine sunuldu. Göz kamaştıran çeyiz ürünleri başta olmak üzere, çok sayıda el emeği ürünün bulunduğu sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü dernek yararına kullanılacak.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan ADD Soma Şube Başkanı Engin Hamşioğlu, Kermes ve El Sanatları Sergisi'ne emeği geçen herkese teşekkür etti. Hamşioğlu, “Derneğimiz bünyesinde oluşturulan kadın komisyonumuz tarafından el sanatları sergisi açıldı. Bu vesile ile Kadın Kolları Başkanımız Emine Ünlü başta olmak üzere Pervin Koyutürk, Hatice Demir, Ayşe Gök ve Çiğdem Kaya’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bayan arkadaşlarımız bu etkinlik için büyük fedakarlık yaptı. Güzel bir dayanışma örneği olan bu sergimize katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz