Soma Ak Gençlik, Gazilere Sahip Çıkıyor

Soma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı, Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı...

Soma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı, Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Altansoy, Teşkilat Başkanı Cüneyt Karabaş, Üniversiteler Başkan Yardımcısı Murat Yeşil ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan gurup, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Erol Saygılı, "Soma AK Parti Gençlik Kolları olarak ziyaret etmiş olduğumuz Gaziler Derneği'nde samimi sohbetleri ile bizlere duygu dolu anlar yaşattılar. Gazilerimizin, bizlere bir kere daha bu vatan toprağının her bir metre karesinde şehit ve gazi kanlarının ve binlerce şerefli Türk milletinin emeklerinin olduğunu hatırlattıkları için onlara teşekkürü bir borç biliriz. Gaziler Derneği başkanımız Nazım Öz ve orada bulunan gazi arkadaşlarından dinlediklerimiz karşısında Ak Parti gençliği olarak bütün Türk Cumhuriyeti gençlerine buradan seslenişimiz şudur; şehitlerimizi dualardan eksik, gazilerimizi ziyaretlerden mahrum bırakmayalım. En büyük mertebe olan şehitlik mertebesinden sonra gelen, gaziliktir. Gazilerimize lütfen sahip çıkalım, hak ettikleri saygıyı ve değeri onlara verelim" dedi.

Reklam
Reklam

Kıbrıs gazilerinden Muzaffer Acar ise, yaptığı konuşmasında, "Savaş hiç de kolay bir şey değil. Bizler gaziyiz, ancak yeterince saygı göremiyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: