Soma Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı

Soma Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla...

Soma Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının en önemli gündem maddesi Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Bölge Isıtma Sistemi’nin abonelik fiyatları oldu.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda abonelik bedelleri meskenlerde 100 metrekareye kadar 2 bin TL, 100 metrekareden sonraki her metrekare için 15 TL olarak belirlendi. Ticarethanelerde ise 50 metrekareye kadar bin TL, 50-100 metrekare arası için 2 bin TL, 100 metrekareden sonrası her metrekare için 15 TL oldu. Resmi kurumlarda ise her metrekare için 15 TL olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Ayrıca 2013 yılı sonuna kadar abone olan mesken ve ticarethanelere abonelik bedelinin yüzde 10’u kadar indirim uygulanması kararlaştırıldı.

Meskenlerde abonelik bedelinin hesaplanmasında Yapı Kullanım İzin Belgesi'nde yer alan yüz ölçümün (ortak alanlar hariç); ticarethanelerde ise İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'nda yer alan yüzölçümün baz alınması kararlaştırıldı. Plan Bütçe Komisyonu'nun bu değerlendirmesi, belediye meclis üyelerince oybirliği ile kabul edildi. Sonrasında İmar Komisyonu'nda görüşülen maddeler meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: