Soma Belediyesi Daha Temiz Çevre Için File Dağıttı

Manisa'nın Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe için semt pazarında...

Manisa'nın Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe için semt pazarında çevreci miniklerle birlikte alışveriş filesi dağıttı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Ergene, "Çarşamba Pazarı'ndayız. Çevreci yaklaşımla naylon poşete savaş açtık. Halkımızın dikkatini çekmek amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Naylon poşetler, doğada uzun zamanda kayboluyor. Soma'da bulunan vatandaşlarımız da bu konuda oldukça duyarlı. Farkındalık oluşturmak istedik. Çocuklarımıza anlatarak onların da katılımını sağladık. Bugün birkaç işi birarada yapıyoruz; broşürler dağıtıyoruz, annelerimizin zamanında kullandığı filelerden dağıtıyoruz. Naylon poşete karşı bunları kullanmalarını istedik. Esnaflara görsel güzellik sağlamak amacıyla belediye logolu önlükler dağıttık. Onlar da memnuniyetle karşıladı. Destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: