Soma Devlet Hastanesi Tarihinde İlk Defa Bir Göğüs Cerrahına Kavuştu

Soma Devlet Hastanesi’ne ilk defa Göğüs Cerrahisi Uzmanı atandı. Bu atama uzun yıllardır göğüs hastalıkları...

Soma Devlet Hastanesi’ne ilk defa Göğüs Cerrahisi Uzmanı atandı. Bu atama uzun yıllardır göğüs hastalıkları için il merkezine ya da başka hastanelere giden vatandaşları sevindirdi.

Soma Devlet Hastanesine atanan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Atilla Pekçolaklar göreve başladı. Kastamonu Devlet Hastanesi’nden mecburi hizmet ile Soma Devlet Hastanesine atanan Pekçolaklar, meslekte 10 yılı geride bıraktı. Daha önce İstanbul’da ve Kastamonu’da görev yapan Pekçolaklar, Soma’ya mecburi hizmet yeri olarak geldiğini fakat; Soma’ya atandığı için mutlu olduğunu ifade etti. 33 yaşında olan ve kariyerinde önemli ameliyatlarda yer alan Pekçolaklar, Soma Devlet Hastanesi tarihinde ilk Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

7 POLİKLİNİKTE 8 YENİ DOKTOR GÖREV BAŞI YAPTI

Soma Devlet Hastanesi’nde 2012 yılından bu yana 7 branşta 8 doktorun göreve başladığını belirten Başhekim Dr. Yunus Serbes, “Dahiliye Dr. Nebile Demirkıran, Göğüs Dr. Atilla Pekçolaklar, Çocuk Dr. Hasan Yavrucuoğlu, Mikrobiyoloji Ferhat Hür, Psikiyatri Asu sinem Kırdök, Kardiyoloji Ali Hikmet Kırdök, Mehmet Gürbüz, Radyoloji Hakan Tor bu yıl içersinde hastanemizde göreve başladı.”dedi. İç Hastalıkları ve Göz Hastalıkları branşına da atamaların yapıldığını belirten Serbes, bu doktorların da en kısa zamanda göreve başlamasını beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: