Soma Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, Güçbirliği Çağrısı Yaptı

Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO), sık sık gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarına bir yenisini daha ekledi....

Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO), sık sık gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarına bir yenisini daha ekledi. SESO bu kez, marangoz ve mobilya imalatçısı üyelerini KOSGEB’in "İş Birliği, Güç Birliği" projesi için bir araya topladı.

Kahverengi Kafe de yapılan toplantıya SESO Başkanı Ali Ayan, Oda üyesi marangoz ve mobilyacı esnafı katıldı. Yapılan bilgilendirme toplantısında ağaç sanatkarları meslek gurubuna, KOSGEB’in "İş Birliği, Güç Birliği Projesi" anlatıldı. Proje sorumlusu uzman Onur Bakır, proje hakkında esnafları bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Oda Başkanı Ayan, üyelerin bilgilendirme toplantısından memnun kaldığını belirterek, “Bu bir kredi çalışması değil. Nasıl birlikte oluruz, birlikte olursak ağaç işleri sanatkarları nasıl çalışmalar yapabilirler, bu birliktelikten nasıl sonuçlar alabiliriz? Bunun için bu toplantıyı yaptık. Üyelerin bu sunumdan çok memnun kaldıklarını gördük. Güzel sonuçlar alınacağını umuyoruz. İnşallah üyelerimiz bu toplantının amacı doğrultusunda çok güzel projelere imza atacaklar” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz